Metropolis Festival 25e editie van het Metropolis Festival
Metropolis festival, Zuiderpark, Rotterdam
Datum: 7 juli
Aanvang: 12:00 uur

Afloop: 19:30 uur

ROUTE

Vind de goedkoopste weg naar Metropolis Festival!

Heb jij alle tijd van de wereld, maar niet al het geld van de wereld? GoEuro helpt je de goedkoopste weg naar het Rotterdamse Zuiderpark te vinden. Handig, want die bespaarde euro's kun jij daar weer uitgeven aan een verfrissend drankje, of een verse friet.

ROUTE

Hotelovernachting

Maak je van Metropolis Festival meteen een weekendje Rotterdam en zoek je nog de ultieme slaapplek tegen een scherpe prijs? Trivago zet hotels tegen het beste tarief voor jou op een rij! 

Hoe te komen bij het Zuiderpark?

Metropolis resideert wederom in het Zuiderpark te Rotterdam-Zuid. Het park is gelegen achter Ahoy.

View Larger Map

IJzeren paard
De festivallocatie is op loopafstand van bus- en metrostation Zuidplein, waar de metro (Erasmuslijn), 9 RET buslijnen en ruim 30 buslijnen van het streekvervoer aankomen. Kijk voor meer informatie over de actuele dienstregelingen, geldige vervoerbewijzen en verkoopadressen op www.ret.nl of www.9292ov.nl. U kunt reizen met alle reguliere vervoerbewijzen, die in de voorverkoop verkrijgbaar zijn en op de dag zelf in de bus en op de metrostations.

Tweewieler
Volg via Maastunnel, Erasmusbrug of Willemsbrug de borden Ahoy.

Heilige Koe
Volg borden Rotterdam. Op de A15, ring Rotterdam-Zuid, staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg borden naar Ahoy.

Parkeren
Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats van Ahoy (P2). Je betaalt hier het speciale Metropolis-tarief van € 7,50 (normaal € 12,50) voor de hele dag. De parkeerplaats is geopend vanaf 12.00 uur en er kan op ieder moment worden uitgereden.

Check de lineup

Join Club Metroplis

Volg Metropolis op Twitter

Floating box Floating box